Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Kēksi |
Kārtainais kēkss ar kanēli
Sastāvdaļas milti - 4 tases Pagatavošana Rozīnēm uzlej siltu ūdeni un uzbriedina. Miltus sajauc ar 1½ tasi cukura, sāli un sodu. Kefīram pievieno olas, eļļu un samaisa. Pievieno miltu masu un samaisa mīklu. Beigās pievieno uzbriedinātās rozīnes un samaisa. Atlikušo 1/2 tasi cukura sajauc ar kanēli. Kēksa formā klāj cepampapīru, lej 1/3 mīklas, pārkaisa ar 1/2 no kanēļa maisījuma. Uzmanīgi lej virsū 1/3 mīklas, pārkaisa ar atlikušo kanēļa maisījumu un pārlej ar mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 40-45 minūtes, līdz zeltaini brūns. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 828 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |