Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Kēksi |
Kēks ar šokolādes gabaliņiem
Sastāvdaļas sviests - 100 g Glazūrai Pagatavošana Sviestam pievieno cukuru, olas un saputo. Šokolādi sagriež nelielos gabaliņos, pievieno sviesta masai un samaisa. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā sviesta masā un samaisa mīklu. Ietauko cepamo formu un klāj mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 25-30 minūtes. Izcepto pīrāgu atdzesē. Pagatavo šokolādes glazūru. Sasmalcinātai šokolādei pievieno saldo krējumu, liek karstā ūdens peldē un maisa, līdz veidojas viendabīga masa. Nedaudz padzesē, pārlej atdzesēto kēksu un ļauj glazūrai sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 810 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |