5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Kēksi

Krējuma kēkss

Sastāvdaļas

skābais krējums - 200 g
sviests - 100 g
cukurs - 180 g
milti - 200 g
manna - 200 g
cepamais pulveris - 2 tējk.
3 olas

Pagatavošana

Mannā samaisa ar krējumu un atstāj 30 minūtes uzbriest.

Kad mannas masa uzbriedināta, pievieno izkausētu sviestu un samaisa.

Olas saputo ar cukuru gaisīgā masā, pievieno krējuma masai un samaisa.

Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā olu masā un samaisa mīklu.

Ietauko cepamo formu, pārkaisa ar mannu un lej mīklu.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 40 minūtes.

Lai labi garšo!

Kategorija: Kēksi | Pievienoja: egro (17.08.2018)
Skatījumu skaits: 954 | Atslēgvārdi: Kēksi | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0