5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Kēksi

Melleņu-banānu kēkss

Sastāvdaļas 
 
milti - 2 glāzes
cepamais pulveris - 1,5 tējk.
šķipsniņa sāls
cukurs - 1 glāze
augu eļļa - 2 ēd.k.
1 ola
vaniļas ekstrakts - 1 tējk.
2 lieli labi nogatavojušies banāni
svaigas mellenes 1,5 glāzes
 
Pagatavošana
 
Banānus nomizo un sablendē,
 
Pievieno olu, vaniļu, cukuru sāli, eļļu un labi samaisa.
 
Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā banānu masā un samaisa mīklu. 
 
Tad mīklā uzmanīgi iecilā mellenes. 
 
Ietauko cepamo formu, lej mīklu.
 
Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 175º C apmēram 55-60 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.

Lai labi garšo! 

Kategorija: Kēksi | Pievienoja: egro (25.12.2017)
Skatījumu skaits: 1179 | Atslēgvārdi: Kēksi | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0