Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Kēksi |
Sastāvdaļas sviests - 150 g Glazūrai Pagatavošana Mīkstam sviestam pievieno rikotta sieru, cukuru, vaniļas cukuru, sāli un ar mikseri saputo krēmīgā masā. Pievieno olas un labi samaisa. Miltus sajauc ar pistāciju miltiem, cepamo pulveri. Pievieno sviesta masai un samaisa mīklu. Cepamajā formā klāj cepampapīru, liek mīklu un izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180º C apmēram 45 minūtes. Izcepto kēksu atdzesē. Pagatavo glazūru. Pārlej atdzesēto kēksu, pārkaisa ar sadrupinātām pistācijām. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 474 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |