Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas |
Sastāvdaļas Biskvītam Putukrējumam ogas vai augļi dekorēšanai - 300 g Pagatavošana. Cep biskvītu. Olu baltumiem pievieno šķipsniņu sāls un saputo. Tad pievieno cukuru, citronskābi un saputo stingrās putās. Pievieno vaniļas esenci un puto 30 sekundes. Miltus sajauc ar pūdercukuru un uzmanīgi iemaisa saputotajā olu masā. Liek mīklu cepamajā formā ar noņemamām malām un izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 25-30 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti. Izcepto biskvītu apgāž uz restītēm un tāpat formā ļauj atdzist. Tad noņem cepamo formu un pārgriež uz pusēm. Pagatavo putukrējumu. Saldajam krējumam pievieno pūdercukuru un saputo stingrās putās. Liek uz paplātes vienu biskvīta ripuli un pārsmērē ar putukrējumu. Liek virsū otru biskvītu, pārsmērē virsu. Tortes malas vienkārši apsmērē ar putukrējumu vai liek putukrējumu konditorejas maisiņā un dekorē pēc patikas. Tad atliek vien ļaut vaļu fantāzijai un dekorēt torti ar ogām vai augļiem un pārkaisīt ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 756 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |