Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas |
Sastāvdaļas Biskvītam Krēmam Pagatavošana Cep biskvītu. Olām pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Iesijā miltus un sajauc mīklu. Cepamajā formā klāj cepampapīru, lej mīklu un izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20 minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē un pārgriež uz pusēm. Pagatavo krēmu. Želatīnam uzlej aukstu ūdeni un ļauj uzbriest. Biezpienam pievieno cukuru un saputo. Saldajam krējumam pievieno vaniļas cukuru, saputo un iemaisa biezpiena masā. Uzbriedināto želatīnu izkausē karstā ūdens peldē, nedaudz padzesē, pievieno krēmam un samaisa. Nomizo ābolus, izņem serdes, sarīvē uz rupjās rīves un iemaisa biezpiena krēmā. Formā klāj pārtikas plēvi, liek pusi krēma un izlīdzina. Liek virsū biskvītu un viegli piespiež. Smērē atlikušo krēmu un liek virsū otru biskvīta pusi. Pārklāj ar pārtikas plēvi un liek uz vairām stundām ledusskapī sastīvēt. Kad torte sastīvējusi, uzmanīgi izgāž uz paplātes un noņem plēvi. Dekorē pēc patikas. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 733 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |