Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas |
Sastāvdaļas Biskvītam Krēmam Pagatavošana Cep biskvītu. Saputo olas dzeltenumus ar cukuru. Saputo olu baltumus stingrās putās. Piesijā miltus un samaisa. Beigās iecilā saputotos olu baltumus. Cepamajā formā klāj cepamo papīru un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 160°C apmēram 25 minūtes, līdz biskvīts zeltaini brūns. Kamēr biskvīts karsts, uzmanīgi noņem papīru, smērē zemeņu džemu un sarullē. Kad rulete atdzisusi, sagriež apmēram 1 centimetru biezās šķēlēs. Pagatavo krēmu. Želatīnam uzlej ūdeni un uzbriedina. Zemenēm pieber cukuru un sablendē. Saldajam krējumam pievieno nedaudz cukura, vaniļas cukuru un saputo. Uzbriedināto želatīnu izkausē karstā ūdens peldē, pievieno sablendētajām zemenēm. Beigās zemeņu masai pievieno putukrējumu un samaisa. Atbilstoša izmēra bļodā klāj pārtikas plēvi un kārto sagrieztās ruletes ripas un pa virsu lej zemeņu krēmu. Liek torti vismaz uz 4 stundām ledusskapī sastīvēt. Kad torte sastīvējusi, apgāž bļodu otrādi un noņem pārtikas plēvi. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 936 | |
Komentāru kopskaits: 0 | |