5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas

Ātrā kūka ar vārīto iebiezināto pienu

Sastāvdaļas

vārītais iebiezinātais piens - 1 bundžiņa
cukurs - 1 glāze
sviests - 180 g
milti - 1 glāze
4 olas
cepamais pulveris - 1 tējk.
vaniļas cukurs - 1 pac.
 
Pagatavošana
 
Cep biskvītu.
 
Olām pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. 
 
Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā olu masā un sajauc mīklu
 
Ietaukotā cepamajā formā lej mīklu un cep 180°C apmēram 20-25 min. 
 
Izcepto biskvītu atdzesē un pārgriež uz pusēm.
 
Pagatavo krēmu.
 
Vārītajam iebiezinātajam pienam pievieno mīkstu sviestu un saputo, līdz veidojas viendabīga, krēmīga masa. 
 
Uz vienas biskvīta puses bagātīgi smērē krēmu un liek virsū otru biskvīta pusi. Pārsmērē kūkas virsu un pārkaisa ar šokolādes skaidiņām.

Lai labi garšo!

Kategorija: Krēma kūkas | Pievienoja: egro (02.12.2018)
Skatījumu skaits: 1250 | Atslēgvārdi: Krēma kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0