Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas |
Banoffee kūka
Sastāvdaļas Selga cepumi - 2 pac. Pagatavošana Cepumus sablendē, pievieno izkausētu sviestu un samaisa. Ber veidnē ar noņemamām malām, izlīdzina un mazliet pieblietē. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 175°C apmēram 10 minūtes. Izcepto pamatni atdzesē. Vārīto iebiezināto pienu liek bļodiņā un viegli uzputo. Saldajam krējumam pievieno cukuru un saputo. Uz cepumu pamatnes klāj vārīto iebiezināto pienu. Liek virsū gareniski pārgrieztas banānu pusītes. Beigās visu pārklāj ar putukrējumu. Pārkaisa ar kakao un liek uz 2 stundām ledusskapī. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1801 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |