5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas

Banoffee kūka

Sastāvdaļas

Selga cepumi - 2 pac.
1 bundžiņa vārīta iebiezinātā piena
banāni - 1 kg
sviests - 150 g
saldais krējums - 500 g
cukurs - 100 g
kakao - 2 ēd.k.

Pagatavošana

Cepumus sablendē, pievieno izkausētu sviestu un samaisa.

Ber veidnē ar noņemamām malām, izlīdzina un mazliet pieblietē.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 175°C apmēram 10 minūtes. Izcepto pamatni atdzesē.

Vārīto iebiezināto pienu liek bļodiņā un viegli uzputo.

Saldajam krējumam pievieno cukuru un saputo.

Uz cepumu pamatnes klāj vārīto iebiezināto pienu.

Liek virsū gareniski pārgrieztas banānu pusītes.

Beigās visu pārklāj ar putukrējumu. 

Pārkaisa ar kakao un liek uz 2 stundām ledusskapī.

Lai labi garšo!

Kategorija: Krēma kūkas | Pievienoja: egro (26.04.2019)
Skatījumu skaits: 1714 | Atslēgvārdi: Krēma kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0