Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas |
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam kazeņu džems baltā šokolāde dekorēšanai Pagatavošana Olu dzeltenumiem pieber cukuru un saputo. Iesijā miltus un samaisa. Olu baltumus saputo stingrās putās un iecilā mīklā. Cepamajā formā klāj cepampapīru un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 175°C apmēram 15. minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē, noņem cepampapīru un pārgriež divās vienādās daļās. Pagatavo krēmu. Biezpienu izberž caur sietu. Saldajam krējumam pievieno pūdercukuru un saputo. Pievieno biezpienam un samaisa. Uz paplātes liek biskvītu, smērē krēmu un pa virsu klāj kazeņu džemu (ja vēlas, var izmantot citu džemu). Liek virsū otru biskvītu un smērē džema kārtu. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi, dekorē torti un liek uz pāris stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 890 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |