5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas

Biskvīta kūka ar iebiezinātā piena krēmu

Sastāvdaļas

Mīklai
sviests - 150 g
skābais krējums - 230 g
milti - 2 glāzes

Krēmam
vārītais iebiezinātais piens ar cukuru - 1 kārba
sviests - 180 g

šokolāde dekorēšanai

Pagatavošana

Mīkstam sviestam pievieno krējumu un saputo.

Iesijā miltus un samīca mīklu.

Sadala mīklu 6 daļās, izrullē plānus ripuļus.

Plātī klāj cepampapīru, liek ripuli.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 10-15 minūtes.

Izceptos biskvītus atdzesē.

Pagatavo krēmu.

Iebiezinātajam pienam pievieno sviestu un kārtīgi saputo.

Liek kārtām izceptos biskvītus, pa vidu smērējot krēmu.

Ar nazi aplīdzina malas, virsu arī smērē ar krēmu un pārkaisa ar biskvīta drupačām.

Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi un dekorē torti.

Liek torti uz 2 stundām ledusskapī ievilkties.

Lai labi garšo!

Kategorija: Krēma kūkas | Pievienoja: egro (20.11.2018)
Skatījumu skaits: 751 | Atslēgvārdi: Krēma kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0