Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas |
Biskvīta kūka ar iebiezinātā piena krēmu
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam šokolāde dekorēšanai Pagatavošana Mīkstam sviestam pievieno krējumu un saputo. Iesijā miltus un samīca mīklu. Sadala mīklu 6 daļās, izrullē plānus ripuļus. Plātī klāj cepampapīru, liek ripuli. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 10-15 minūtes. Izceptos biskvītus atdzesē. Pagatavo krēmu. Iebiezinātajam pienam pievieno sviestu un kārtīgi saputo. Liek kārtām izceptos biskvītus, pa vidu smērējot krēmu. Ar nazi aplīdzina malas, virsu arī smērē ar krēmu un pārkaisa ar biskvīta drupačām. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi un dekorē torti. Liek torti uz 2 stundām ledusskapī ievilkties. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 751 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |