Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas |
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam baltā un tumšā šokolāde dekorēšanai Pagatavošana Olām pievieno iebiezināto un saputo. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, sāli. Iesijā olu masā un samaisa mīklu. Cep 5 plānus biskvītus. Cepamajā formā formā (22 cm) klāj cepampapīru. Mīklu sadala 5 daļās. Katru cep 180°C apmēram 7-8 minūtes. Izceptos biskvītus atdzesē. Pagatavo krēmu. Krējumam pievieno vārīto iebiezināto pienu un saputo viendabīgu masu. Liek uz paplātes biskvītu, pārsmērē ar krēmu un liek virsū otru biskvīta ripuli. Smērē krēmu un liek virsū biskvītu. Tā, līdz saliktas visas kārtas. Malas un virsu pārsmērē ar atlikušo krēmu un pārkaisa ar sarīvētu balto un tumšo šokolādi. Liek uz stundu ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 861 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |