Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas |
Sastāvdaļas Biskvītam Krēmam Pagatavošana Olām pievieno cukuru un saputo gaisīgu masu. Iesijā miltus un samaisa mīklu. Cepamajā formā klāj cepampapīru, lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 12-15 minūtes, līdz zeltaini brūns. Izcepto biskvītu atdzesē, noņem cepampapīru, ar nazi aplīdzina malas un sagriež trīs vienādās sloksnēs. Biskvīta atgriezumus sasmalcina blenderī dekorēšanai. Pagatavo krēmu. Iebiezinātajam pienam pievieno sviestu, pūdercukuru, halvu, vaniļas cukuru un labi saputo. Liek uz paplātes vienu biskvīta sloksni, smērē krēmu un liek virsū otru biskvītu. Atkal smērē krēmu un liek biskvītu. Tortes malas un virsu pārsmērē ar atlikušo krēmu un pārbārsta ar biskvīta drupačām. Liek uz 6 stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 645 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |