Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas |
Sastāvdaļas Biskvītam Krēmam Pagatavošana Sākumā pagatavo 3 dažādas želejas, liek ledusskapī sastīvēt. Izcep divus biskvītus. 6 olu dzeltenumiem pievieno 6 ēdamkarotes cukura un saputo. Saputo 6 olu baltumus stingrās putās. Saputotajiem olu dzeltenumiem pievieno 4 ēdamkarotes miltu, 1 ēdamkaroti kartupeļu cietes un lēnām samaisa. Beigās pievieno saputotos olu baltumus un lēnām iecilā. Cepamajā formā klāj cepamo papīru un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 35 minūtes. Tāpat izcep otru biskvītu. Pagatavo krēmu. Želatīnam uzlej 10 ēdamkarotes auksta ūdens un atstāj uzbriest. Krējumam pievieno cukuru, vaniļas cukuru, rumu un saputo. Uzbriedušo želatīnu izkausē karstā ūdens peldē, tievā strūkliņā pievieno krēmam un uzputo. Bļodā vai kādā citā traukā klāj pārtikas plēvi. Vienu biskvītu salauž nelielos gabaliņos, krāsainās želejas ar karoti sadala nelielos gabaliņos. Juku jukām kārto biskvītus un želejas gabaliņus, pārlej krēmu. Tad atkal biskvītus ar želeju un un pa virsu krēmu. Tā kārtu pēc kārtas. Pa virsu liek veselo biskvītu un viegli piespiež. Liek vismaz uz 4 stundām ledusskapī sastīvēt. Kad torte pilnībā sastīvējusi, izgāž uz paplātes un noņem pārtikas plēvi. Dekorē ar riekstiem un šokolādi. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 774 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |