5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas

Biskvīta torte ar Maskarpone siera glazūru

Sastāvdaļas

Biskvītiem
Dobeles ātrās kūkas miltu maisījums - 2 pakas
augu eļļa - 105 (x2)
ūdens - 160 ml (x2)
1 citrons

Glazūrai
Maskarpone siers - 230 g
sviests - 110 g
vaniļas cukurs - 1 paciņa
pūdercukurs - 4 glāzes

Pagatavošana

Izcep divus biskvītus.

Dobeles ātrās kūkas miltu maisījumu ber traukā, pievieno 160 ml (nepilnu glāzi) ūdens un 105 g augu eļļas. Pievieno citrona sulu no ½ citrona un sarīvētu citrona miziņu no ½ citrona. Samaisa viendabīgas konsistences mīklu. 

Lej mīklu ietaukotā cepamajā formā un Cep 180°C apmēram 25–30 minūtes.

Tieši tāpat izcep otru biskvītu. 

Pagatavo glazūru.

Maskarpone sieram pievieno mīkstu sviestu, vaniļas cukuru un saputo.

Pakāpeniski pievieno pūdercukuru un puto, līdz veidojas viendabīga masa.

Liek uz paplātes atdzesētu biskvītu, smērē glazūru, liek virsū otru biskvītu. Tortes virsu un malas pārsmērē ar glazūru.

Liek uz pāris stundām ledusskapī sastīvēt.

Lai labi garšo!

Kategorija: Krēma kūkas | Pievienoja: egro (16.03.2019)
Skatījumu skaits: 1023 | Atslēgvārdi: Krēma kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0