Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas |
Sastāvdaļas Biskvītiem Glazūrai Pagatavošana Izcep divus biskvītus. Dobeles ātrās kūkas miltu maisījumu ber traukā, pievieno 160 ml (nepilnu glāzi) ūdens un 105 g augu eļļas. Pievieno citrona sulu no ½ citrona un sarīvētu citrona miziņu no ½ citrona. Samaisa viendabīgas konsistences mīklu. Lej mīklu ietaukotā cepamajā formā un Cep 180°C apmēram 25–30 minūtes. Tieši tāpat izcep otru biskvītu. Pagatavo glazūru. Maskarpone sieram pievieno mīkstu sviestu, vaniļas cukuru un saputo. Pakāpeniski pievieno pūdercukuru un puto, līdz veidojas viendabīga masa. Liek uz paplātes atdzesētu biskvītu, smērē glazūru, liek virsū otru biskvītu. Tortes virsu un malas pārsmērē ar glazūru. Liek uz pāris stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1082 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |