Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas |
Sastāvdaļas Biskvītam Krēmam mandeles apkaisīšanai Pagatavošana Sasmalcina mandeles un sajauc ar pūdercukuru. Saputo olu baltumus stingrās putās un lēnām, uzmanīgi iecilā sasmalcinātās mandeles. Liek cepamajā formā un cep uzkarsētā cepeškrāsnī 175°C apmēram 15-20 minūtes. Gatavo biskvītu uzmanīgi izņem no formas, atdzesē un pārgriež uz pusēm. Gatavo krēmu. Katliņā samaisa olu dzeltenumus, cukuru, vaniļas cukuru, pienu, cieti. Liek karstā ūdens peldē un nepārtraukti maisot, uz nelielas uguns uzvāra. Noņem no plīts un atdzesē. Nelielā ātrumā ar mikseri puto iegūto masu, pakāpeniski pievienojot sviestu (istabas t°), līdz veidojas vienveidīgs krēms. Liek uz paplātes pirmo biskvītu un smērē krēmu. Virsū liek otro biskvītu un atkal smērē krēmu. Smērē ar krēmu tortes malas un pārkaisa ar sakapātām mandelēm. Liek un pāris stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 606 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |