Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas |
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam Glazūrai Selgas cepumi dekorēšanai Pagatavošana Saputo olas. Tad pievieno krējumu, iebiezināto pienu un saputo viendabīgu masu. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā krējuma masā un samaisa mīklu. Mīklu sadala divās vienādās daļās. Vienai daļai pievieno kakao un samaisa. Cep divus biskvītus - vienu gaišo, otru tumšo. Lej mīklu ietaukotā cepamajā formā, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 35-40 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti. Tāpat cep otru biskvītu. Izceptos biskvītus atdzesē un pārgriež uz pusēm. Pagatavo krēmu. Liek uz paplātes tumšo biskvīta ripuli, smērē krēmu un liek virsū gaišo biskvītu. Smērē krēmu un liek tumšo biskvīta ripuli. Smērē krēmu un liek gaišo biskvītu. Malas pārsmērē atlikušo krēmu. Pagatavo glazūru. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi, pievieno saldo krējumu un karsē, līdz veidojas viendabīga masa. Nedaudz padzesē un pārlej torti. Smalki sadrupina ''Selgas'' cepumus un pārkaisa torti. Liek uz pāris stundām ledusskapī ievilkties. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 694 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |