5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas

Kārtainā Neapoles kūka

Sastāvdaļas

jogurts bez piedevām - 125 g
cukurs - 200 g
milti - 375 g
2 olas
augu eļļa - 75 ml
cepamais pulveris - 11 g
kakao - 2 tējk.
vārītais iebiezinātais piens ar cukuru

Pagatavošana

Pagatavo mīklu. Jogurtu saputo ar cukuru. Pievieno olas, eļļu un vēlreiz saputo. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā jogurta masā un samaisa mīklu.

Mīklu sadala divās daļās - 1/3 mīklas pievieno kakao un samaisa, 2/3 mīklas atstāj bez piedevām.

Katru mīklas daļu cep atsevišķi. Cepamajā formā klāj cepampapīru un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30-35 minūtes.

Izceptos biskvītus atdzesē. Gaišo biskvītu pārgriež uz pusēm.

Liek uz paplātes vienu gaišo biskvītu, bagātīgi smērē iebiezināto pienu, liek virsū šokolādes biskvītu, smērē iebiezināto pienu un liek virsū gaišo biskvītu. Pārsmērē ar atlikušo iebiezināto pienu un pārkaisa ar kokosriekstu skaidiņām vai pūdercukuru.

Lai labi garšo!

Kategorija: Krēma kūkas | Pievienoja: egro (15.11.2018)
Skatījumu skaits: 734 | Atslēgvārdi: Krēma kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0