Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas |
Sastāvdaļas Gaišajam biskvītam Tumšajam biskvītam Krēmam Kakao glazūra Pagatavošana Cep gaišo biskvītu. Krējumam pievieno olas, cukuru un labi saputo. Miltus sajauc ar sodu, iesijā krējuma masā un samaisa mīklu. Lej mīklu ietaukotā formā, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200ºC apmēram 25-30 minūtes. Cep tumšo biskvītu. Krējumam pievieno olas, cukuru un labi saputo. Miltus sajauc ar sodu un kakao, iesijā krējuma masā un samaisa mīklu. Lej mīklu ietaukotā formā, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200ºC apmēram 25-30 minūtes. Izceptos biskvītus atdzesē, pārgriež uz pusēm Pagatavo krēmu - krējumam pievieno cukuru un saputo krēmīgu masu. Liek uz paplātes tumšo biskvīta ripuli, pārsmērē ar krēmu un liek virsū gaišo biskvītu. Pārsmērē ar krēmu un liek virsū tumšo biskvīta ripuli. Pārsmērē ar krēmu, liek virsū gaišo biskvītu un pārsmērē ar atlikušo krēmu. Pagatavo glazūru. Liek katliņā sviestu, pievieno saldo krējumu, cukuru, kakao un, nepārtraukti maisot, karsē uz mazas uguns, līdz masa sabiezē. Glazūru nedaudz padzesē un pārlej torti. Liek torti uz 4 stumdām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo!
| |
Skatījumu skaits: 1151 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |