Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas |
Sastāvdaļas valrieksti - 100 g Pagatavošana Želatīnam uzlej 100 ml auksta ūdens un uzbriedina. Sasmalcina cepumus un riekstus. Pievieno mīkstu sviestu un samaisa viendabīgu masu. Liek cepamajā formā ar noņemamām malām, nedaudz pieblietē un liek uz 20 minūtēm ledusskapī. Tikmēr pagatavo pildījumu. Marmelādi sagriež nelielos gabaliņos. Skaistāk izskatīsies dažādu krāsu marmelāde. Nedaudz marmelādes atstāj dekorēšanai. Karstā ūdens peldē izkausē želatīnu un nedaudz padzesē. Krējumam pievieno vaniļas cukuru un saputo. Tad pievieno marmelādes gabaliņus, izkausēto želatīnu un labi samaisa. Lej krējuma pildījumu tortes formā un liek uz 4-5 stundām ledusskapī sastīvēt. Gatavo torti dekorē ar marmelādes sirsniņām un pārkaisa ar sarīvētu šokolādi. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 653 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |