Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam skābais krējums - 500 g Pagatavošana Gatavo mīklu. Saputo vienu olu. Pienu samaisa vienu ēdamkaroti cukura, augu eļļu un saputoto olu. Miltus sajauc ar raugu, sāli, pievieno piena-olu masu un samīca mīklu. Pārklāj ar dvielīti un liek siltā vietā uz 50-60 minūtēm uzrūgt. Cepamajā formā klāj cepampapīru. Izrullē mīklu un klāj cepamajā formā. Nogriež lieko mīklu gar formas malām. Pagatavo pildījumu. Saputo olas ar cukuru un vaniļas cukuru gaisīgā masā. Tad pievieno krējumu un samaisa ar putojamo slotiņu. Lej pildījumu cepamajā formā.
Izrullē mīklas atgriezumus, veido lapiņas un dekorē pīrāga malas. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 45 minūtes. Izcepto pīrāgu atdzesē, griežam gabaliņos un cienājamies. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 668 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |