Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas |
Sastāvdaļas Pirmajam biskvītam Otrajam biskvītam Krēmam Konservēts ananāss - 1 kārba Pagatavošana Cepam divus biskvītus - vienu biezāku, otru plānāku. Pirmais biskvīts. Četrus olu dzeltenumus saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Iesijā miltus un samaisa mīklu. Olu baltumus saputo stingrās putās un iecilā mīklā. Cepamajā formā (24 cm) klāj cepampapīru un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 35-40 minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē un pārgriež uz pusēm. Otrais biskvīts. Divus olu dzeltenumus saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Iesijā miltus un samaisa mīklu. Olu baltumus saputo stingrās putās un iecilā mīklā. Cepamajā formā (24 cm) klāj cepampapīru un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20 minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē un pārgriež uz pusēm. Pagatavo krēmu. Saldajam krējumam pievieno pūdercukuru un saputo stingrās putās. Liek uz paplātes pusi biezākā biskvīta ripuli, aplaista ar ananāsu sīrupu, smērē pusi krēma un liek virsu kubiciņos sagrieztus ananāsa gabaliņus. Liek virsū otru biskvītu un aplaista ar ananāsu sulu. Ar atlikušo krēmu pārsmērē tortes virsu un malas. Mazākos biskvīta ripuļus sagriež nelielos kubiciņos un, viegli piespiežot, pārklāj torti. Torti pārkaisa ar pūdercukuru un liek uz divām stundām ledusskapī. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 546 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |