Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas |
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam Pagatavošana Olas saputo ar cukuru. Mīkstu sviestu samaisa ar medu un izkausē. Pievieno sodu un karsē uz nelielas uguns, līdz masa zeltaini brūna. Noņem no uguns un turpina maisīt vēl minūti. Nedaudz padzesē, pievieno saputoto olu masu un samaisa. Iesijā miltus un samīca mīklu. Mīklu sadala sešās daļās. No katras daļas izrullē apaļu ripuli. Plātī klāj cepampapīru, liek izrullēto mīklas ripuli. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 170°C apmēram 3-4 minūtes. Tāpat cep pārējos biskvītus. No izceptajiem biskvītiem izgriež vienādus ripuļus un atdzesē. Pagatavo krēmu. Iebiezinātajam pienam pievieno sviestu saputo viendabīgu masu. Biskvīta atgriezumus sasmalcina ar blenderi. Liek uz šķīvja vienu biskvīta ripu, smērē krēmu, pārkaisa ar biskvīta drupačām un liek virsū nākamo biskvītu. Tā, līdz saliktas visas kārtas.
Tortes virsu un malas pārsmērē ar atlikušo krēmu, apbārsta ar biskvīta drupačām un liek uz pāris stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 513 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |