5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas

Kūka Banofee

Sastāvdaļas

Pamatam
cepumi - 220 g
sviests - 110 g
cukurs - 1 ēd.k.

Pildījumam
vārītais iebiezinātais piens ar cukuru - 300 ml
saldais krējums - 400 ml
vaniļas cukurs - 2 tējk.
pūdercukurs - 3 ēd.k.
4 banāni
tumšā šokolāde dekorēšanai

Pagatavošana

Sasmalcina cepumus, pievieno cukuru, mīkstu sviestu un samaisa viendabīgu masu.

Liek cepumu masu cepamajā formā, veido maliņas.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 8-10 minūtes. Atdzesē.

Uz atdzesētā pamata smērē vārīto iebiezināto pienu.

Saldajam krējumam pievieno pūdercukuru, vaniļas cukuru un saputo stingrās putās.

Nomizo banānus un sagriež plānās ripiņās. Pievieno putukrējumam, samaisa un klāj uz iebiezinātā piena kārtas.

Liek uz divām stundām ledusskapī sastīvēt.

Kad kūka sastīvējusi, dekorē ar šokolādi.

Lai labi garšo!

Kategorija: Krēma kūkas | Pievienoja: egro (16.08.2018)
Skatījumu skaits: 667 | Atslēgvārdi: Krēma kūkas, Augļu kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0