5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas

Magoņu torte ar maskarpones siera krēmu

Sastāvdaļas

milti – 300 g
3 olu baltumi
magoņu sēkliņas – 120 g
piens – 250 ml
sviests 180 g
cukurs – 150 g
vaniļas cukurs – 1 pac.
Šķipsniņa sāls

Krēmam
Maskarpone siers – 350 g
pūdercukurs – 150 g
vaniļas cukurs – 1 pac.

Pagatavošana

Uzkarsē pienu, ieber magoņu sēkliņas, uzliek vāku un noņem no uguns.

Izkausē sviestu, pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo.

Iesijā miltus un samaisa. Pievieno pienu ar magonēm un samaisa vienveidīgā masā.

Olu baltumiem pievieno šķipsniņu sāls un saputo stingrās putās. Pievieno mīklas masai un lēnām iecilā.

Ietauko cepamo formu, pārkaisa ar miltiem un liek mīklu.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep180°C apmēram stundu. Gatavību pārbauda ar koka kociņu.

Izcepto biskvītu izņem no formas, atdzesē un pārgriež uz pusēm.

Pagatavo krēmu.
Maskarpone sieru saputo ar cukuru un vaniļas cukuru.

Liek uz paplātes pirmo biskvītu un smērē krēmu. Virsū liek otro biskvītu un virsu pārsmērē ar atlikušo krēmu.

Liek uz pāris stundām ledusskapī ievilkties.

Griežam gabaliņos un cienājamies! 

Lai labi garšo!

Kategorija: Krēma kūkas | Pievienoja: egro (09.02.2021)
Skatījumu skaits: 130 | Atslēgvārdi: Krēma kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0