Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas |
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam Glazūrai rieksti dekorēšanai Pagatavošana Olām pievieno cukuru, medu un saputo gaisīgu masu. Pakāpeniski iesijā miltus un samaisa mīklu. Lej mīklu ietaukotā cepamajā formā. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti. Izceptajam biskvītam ļauj 15 minūtes lēnām atdzist izslēgtā cepeškrāsnī. Tad izņem no cepeškrāsns un pilnībā atdzesē, neizņemot no cepamās formas. Atdzesēto biskvītu sagriež trīs daļās. Liek uz paplātes vienu biskvīta ripuli, smērē uzputotu iebiezināto pienu. Liek virsū otru biskvītu, smērē iebiezināto pienu un liek virsū trešo biskvīta ripuli. Pagatavo šokolādes glazūru. Sasmalcinātai šokolādei pievieno saldo krējumu, liek karstā ūdens peldē un maisa, līdz veidojas viendabīga masa. Nedaudz padzesē, pārlej kūku un dekorē ar sasmalcinātiem riekstiem. Lai labi garšo! $IMAGE12$ | |
Skatījumu skaits: 1524 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |