Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas |
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam Putukrējums un pūdercukurs garnēšanai Pagatavošana Olām pievieno cukuru, medu un saputo. Pievieno izkausētu sviestu un samaisa. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā olu masā un samīca mīklu. Mīklu sadala četrās daļās un izrullē. Plātī klāj cepampapīru, liek mīklas ripu un cep 180°C apmēram 7 minūtes, līdz zeltaini brūns. Tāpat cep pārējos biskvītus. Izceptos biskvītus atdzesē un aplīdzina malas. Biskvīta atgriezumus sasmalcina un atstāj tortes dekorēšanai. Pagatavo krēmu. Želatīnam uzlej 50 ml auksta ūdens un ļauj uzbriest. Iebiezinātajam pienam pievieno saldo krējumu un saputo. Karstā ūdens peldē izkausē uzbriedināto želatīnu un, turpinot putot, lēnām pievieno krēmam. Ļauj krēmam nedaudz sastingt. Liek uz paplātes biskvīta ripu un smērē krēmu, Liek virsū otru biskvītu un atkal smērē krēmu. Tā, līdz saliktas visas kārtas. Ar atlikušo krēmu smērē tortes virsu un malas. Tortes malas pārbārsta ar biskvīta drupačām, virsu pārkaisa ar pūdercukuru un dekorē ar putukrējumu. liek uz 8 stundām ledusskapī sastīvēt un ''ievilkties''. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1529 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |