5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas

Medus torte ar krēma pildījumu

Sastāvdaļas 
 
medus - ½ glāze
soda - 1 tējk.
cukurs - 200 g
sviests - 100 g
2 olas
4 glāzes milti - 4 glāzes
 
Pildījumam: 
 
400 ml. saldā krējuma
400 ml. skābā krējuma 
250 gr cukura
 
Pagatavošana
 
Medu izkausē karstā ūdens peldē, pievieno sodu, kad sāk putoties pievieno sviestu, cukuru un maisa līdz sāk brūnēt. Noņem no uguns, ļauj nedaudz atdzist. 
 
Tad pievieno 2 olas, samaisa, iesijā miltus, kārtīgi izmaisa.
 
Saveļ piecas vienāda lieluma bumbiņas, ļauj tām nedaudz atpūsties, un tad katru izrullē, liek uz plāts.
 
Cep 200°C apmēram 5 minūtes.
 
Abus krējumus saputo kopā ar cukuru.
Tad liek vienu gatavo ripu un pārklāj ar sagatavoto krēmu. Tāpat liek pārējās biskvīta ripas un beigās apber ar sablendētām biskvīta drupačām. 

Lai labi garšo!

Kategorija: Krēma kūkas | Pievienoja: egro (11.05.2019)
Skatījumu skaits: 497 | Atslēgvārdi: Krēma kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0