Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas |
Sastāvdaļas skābais krējums - 1 glāze Krēmam Pagatavošana Krējumam pievieno ievārījumu, cukuru, sodu un samaisa. Pievieno olas un saputo. Beigās iesijā miltus un samaisa mīklu. Ietauko cepamo formu un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 35-40 minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē un pārgriež uz pusēm. Pagatavo krēmu. Iebiezinātajam pienam pievieno sviestu un saputo. Tad pievieno sasmalcinātas dateles, riekstus un samaisa. Kad biskvīts atdzesēts, biskvīta ripuli pārsmērē ar krēmu, liek virsū otru ripuli un pārsmērē ar atlikušo krēmu. Liek uz 2 stundām ledusskapī ievilkties. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 528 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |