5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas

Tekilas torte ar iebiezinātā piena krēmu

Sastāvdaļas

Pamatam
cepumi - 1 glāze
cukurs - 2 ēd.k.
sarīvēta citrona miziņa - 1 ēd.k.
sviests - 6 ēd.k.
kokosriekstu skaidiņas - ½ glāze

Pildījumam
2 olu dzeltenumi
iebiezināts piens ar cukuru - 400 g
tekila - 2 ēd.k.
laima sula - 1 ēd.k.

Pagatavošana

Virtuves kombainā ber cepumus, kokosriekstu skaidiņas un sasmalcina.

Tad pievieno cukuru, izkausētu sviestu, sarīvētu citrona miziņu un samaisa.

Cepamajā formā klāj cepampapīru un klāj cepumu masu.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 175°C apmēram 10 minūtes.

Izcepto tortes pamatu izņem no cepeškrāsns un nedaudz atdzesē.

Tikmēr pagatavo pildījumu.

Olu dzeltenumiem pievieno tekilu, laima sulu un nedaudz uzputo. Tad pievieno iebiezināto pienu un saputo. 

Lej pildījumu uz padzesētā biskvīta, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep vēl apmēram 20 minūtes, līdz pildījums sarecējis.

Izcepto torti atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru, griežam gabaliņos un cienājamies.

Lai labi garšo!

Kategorija: Krēma kūkas | Pievienoja: egro (11.03.2019)
Skatījumu skaits: 427 | Atslēgvārdi: Krēma kūkas | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0