Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas |
Sastāvdaļas Pamatam Pildījumam Pagatavošana Virtuves kombainā ber cepumus, kokosriekstu skaidiņas un sasmalcina. Tad pievieno cukuru, izkausētu sviestu, sarīvētu citrona miziņu un samaisa. Cepamajā formā klāj cepampapīru un klāj cepumu masu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 175°C apmēram 10 minūtes. Izcepto tortes pamatu izņem no cepeškrāsns un nedaudz atdzesē. Tikmēr pagatavo pildījumu. Olu dzeltenumiem pievieno tekilu, laima sulu un nedaudz uzputo. Tad pievieno iebiezināto pienu un saputo. Lej pildījumu uz padzesētā biskvīta, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep vēl apmēram 20 minūtes, līdz pildījums sarecējis. Izcepto torti atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru, griežam gabaliņos un cienājamies. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 479 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |