Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas |
Sastāvdaļas Biskvītam Krēmam šokolāde dekorēšanai Pagatavošana Krējumam pievieno culuru, olas un saputo. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā krējuma masā un samaisa mīklu. Liek uz 20 minūtēm ledusskapī. Pagatavo krēmu. Skābajam krējumam pievieno cukuru un labi samaisa (neputot). Kamēr cep biskvītus, liek ledusskapī. Pagatavoto mīklu sadala trīs daļās. Pirmajai mīklas daļai pievieno magoņu sēkliņas un samaisa. Otrajai mīklas daļai pievieno vienu tējkaroti kakao un samaisa. Trešajai mīklas daļai pievieno sasmalcinātus valriekstus (ne pārāk smalki), kakao un samaisa. Katru mīklas daļu lej ietaukotā cepamajā formā un cep trīs biskvītus. Cep 180°C apmēram 15 minūtes. Izceptos biskvītus atdzesē. Liek uz paplātes kakao biskvītu ar valriekstiem, virskārtu sadursta ar dakšiņu, pārsmērē ar krēmu un liek virsū magoņu sēkliņu biskvītu. Sadursta ar dakšiņu un pārsmērē ar krēmu. Kakao biskvītu sagriež nelielos kubiciņos, apvārta atlikušajā krēmā un liek uz magoņu biskvīta. Karstā ūdens peldē izkausē tumšo šokolādi un dekorē torti. Pārbārsta ar sadrupinātiem valriekstiem un liek uz 6 stundām ledusskapī. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 796 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |