Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas |
Sastāvdaļas cukurs - 150 g pūdercukurs pārkaisīšanai Pagatavošana Atdala olu dzeltenumus, pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Tad pievieno izkausētu sviestu un puto vēl apmēram vienu minūti. Iesijā miltus un samaisa. Pielej siltu pienu (tiešām vajag siltu, lai sviests nesastīvētu) un sajauc mīklu. Olu baltumus saputo stingrās putās un lēnām iecilā mīklā. Ietauko cepamo formu un lej mīklu. Neizmantojiet cepamo formu ar noņemamām malām, jo mīkla ir pašķidra. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 160°C apmēram stundu, līdz veidojas zeltaina garoziņa. Izcepto torti vismaz 3 stundas atdzesē cepamajā formā un tikai tad izceļ. Atdzesēto torti pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 443 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |