Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Krēma kūkas |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Miltus sajauc ar cukuru, sāli un cepamo pulveri. Pievieno sviestu un saberž drupačās. Tad pievieno olu, sadrupinātus krekerus un samīca mīklu. Cepamajā formā klāj cepampapīru, liek 2/3 mīklas, vienmērīgi izlīdzina un liek uz 15 minūtēm ledusskapī. Uz atdzesētās mīklas kārtas smērē zemesriekstu sviestu, pārbārsta ar sasmalcinātas šokolādes gabaliņiem. Virsū kārto zefīra pusītes. Krēmsieram pievieno iebiezināto pienu, saputo un smērē uz zefīru kārtas. Beigās pārkaisa ar atlikušās mīklas drupačām. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30 minūtes. Izcepto kūku atdzesē. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 636 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |