Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Pankūku receptes |
Ābolu pankūkas vācu gaumē
Sastāvdaļas 3 olas Pagatavošana Ābolus nomizo, izņem serdes un sagriež šķēlēs. Olas sakuļ ar cukuru un sāli. Pielej pienu, ūdeni un samaisa. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā olu masā un samaisa mīklu. Mīklai jāsanāk skāba krējuma konsistencē, ja nepieciešams, pievieno vēl miltus. Cepamo pannu ietauko ar sviestu, lej mīklu un izlīdzina apmēram 2 cm biezā slānī, liek virsū ābolu šķēlītes. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C līdz zeltaini brūna. Pasniedz ar ievārījumu, skābu krējumu, sīrupu vai vienkārši pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 626 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |