Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Pankūku receptes |
Franču pankūkas ar Filadelfijas siera un aprikožu džema pildījumu
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Izkausē sviestu un atdzesē. (Vajag tieši izkausētu sviestu) Sakuļ olas ar pienu. Atsevišķā traukā samaisa miltus, sāli, cukuru. Tad pievieno pusi piena masas un samaisa. Pievieno atdzesēto sviestu, samaisa. Beigās pielej atlikušo piena masu un samaisa ar putojamo slotiņu. Uzkarsē pannu, uzlej nedaudz eļļas. Ar kausiņu lej mīklu un cep uz vidējas uguns zeltaini brūnas pankūkas. Izcepto pankūku pārsmērē ar Filadelfijas sieru un plānu kārtiņu aprikožu džema. Saloka trīsstūri un pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 570 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |