Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Pankūku receptes |
Kartupeļu-ķirbju pankūkas
Sastāvdaļas 5 kartupeļi Pagatavošana Kartupeļus nomizo un sarīvē uz rupjās rīves. Uzkarsē pienu, uzlej sarīvētajiem kartupeļiem un ļauj pastāvēt 5-7 minūtes. Ķirbi nomizo, izņem sēklas un sarīvē. No sarīvētajiem kartupeļiem nolej un nospiež pienu. Sarīvētajiem ķirbjiem pievieno kartupeļus, olu dzeltenumus, sāli, piparus un samaisa. Iesijā miltus, samaisa. Beigās saputo olu baltumus stingrās putās un lēnām iecilā mīklā.
Pannā uzkarsē eļļu, liek mīklu un cep līdz pankūkas zeltaini brūnas. Pasniedz siltas ar krējumu vai ievārījumu. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 834 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |