Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Pankūku receptes |
Lielā somu pankūka ar biezpiena un džema pildījumu
Sastāvdaļas piens - 500 ml Pildījumam Pagatavošana Olas samaisa ar cukuru. Tad pielej pienu, samaisa. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, sāli. Iesijā piena masā un samaisa mīklu. Ietauko plāti un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180ºC apmēram 15-20 minūtes. Izcepto pankūku pārsmērē ar sviesta piciņu un ļauj nedaudz atdzist. Tad biezpienam pievieno cukuru, sablendē un pārsmērē pankūku. Pārsmērē ar džemu un sarullē. Sagriež gabaliņos un pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 591 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |