Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Pankūku receptes |
Sastāvdaļas kefīrs - 2 glāzes Pagatavošana Kefīram pievieno olas, eļļu, cukuru, vaniļas cukuru un sakuļ ar putojamo slotiņu. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, sodu, sāli. Iesijā kefīra masā un ar putojamo slotiņu samaisa mīklu, lai nepaliek kunkuļi (bez fanātisma, pārmērīgi maisot mīklu, sanāks gumijveida pankūkas). Uz neliela diametra pannas izkausē 1 ēdamkaroti sviesta, lej pabiezu kārtu mīklas, uzliek vāku (obligāti!) un cep uz vidējas uguns. Cep, līdz virskārta sarecējusi un apakša zeltaini brūna. Tad apgriež pankūku un cep bez vāka zeltaini brūnu. Pasniedz siltas ar kļavu sīrupu. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 956 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |