Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Pankūku receptes |
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam Glazūrai Pagatavošana Banānu nomizo, sagriež gabaliņos un sablendē. Pievieno mīkstu sviestu, olas, cukuru, garšvielas un saputo. Pievieno pienu, samaisa. Iesijā miltus sajauc mīklu. Pārklāj ar pārtikas plēvi un liek uz stundu ledusskapī. Atdzesēto mīklu saputo un cep zeltaini brūnas plānās pankūkas. Pagatavo krēmu. Maskarpone sieram pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Tad pakāpeniski pievieno jogurtu un saputo gaisīgu krēmu. Liek uz šķīvja pankūku, smērē krēmu, tad atkal pankūku un smērē krēmu. Tā, līdz saliktas visas kārtas. Pagatavo glazūru. Katliņā izkausē sviestu, pievieno saldo krējumu, cukuru, vaniļas cukuru, nedaudz uzputo un, nepārtraukti maisot, vāra uz nelielas uguns apmēram 10 minūtes. Beigās ievieno kapātus valriekstus, samaisa un pārlej torti. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 511 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |