Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Pankūku receptes |
Plānās kartupeļu pankūkas
Sastāvdaļas 3 olas Pagatavošana Nomizo kartupeļus pārgriež uz pusēm, liek katliņā, uzlej ūdeni, lai tas nedaudz pārklāj kartupeļus, pievieno sāli un vāra, līdz mīksti. Mazliet padzesē un tad ar visu ūdeni, kurā vārījušies, sablendē. Kartupeļu biezenim pievieno olas, 3 ēdamkarotes augu eļļas, sāli un samaisa. Ķiplokus nomizo, izspiež caur spiedi, pievieno kartupeļu masai. Uzkarsē pienu, pielej kartupeļu masai un samaisa. Beigās iesijā miltus, samaisa mīklu un ļauj 20 minūtes "atpūsties". Cep nelielā eļļas daudzumā, no abām pusēm zeltaini brūnas pankūkas. Pasniedz ar skābo krējumu un zaļumiem. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 738 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |