Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Pankūku receptes |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam āboli - 1 kg Pagatavošana Sākumā pagatavo pildījumu. Nomizo ābolus, izņem serdes un sagriež kubiciņos. Pieber cukuru un samaisa. Katliņā izkausē sviestu, pievieno ābolus ar cukuru, kanēļa standziņu un sautē uz vidējas uguns apmēram 10-15 minūtes, līdz āboli mīksti. Beigās pievieno kartupeļu cieti, samaisa un pavāra vēl 1-2 minūtes. Gatavo mīklu. Olām pievieno cukuru, sāli, miltus un sakuļ ar putojamo slotiņu. Pielej eļļu, pienu, pievieno sodu un samaisa mīklu. Atstāj uz 20 minūtēm uzbriest. Pirms cepšanas mīklai pielej 200 ml minerālūdens un samaisa. Cep uz ietaukotas pannas, no abām pusēm zeltaini brūnas pankūkas. Uz izceptās pankūkas liek ābolu pildījumu un saloka. Pārkaisa ar kanēli un pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1590 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |