Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Pankūku receptes |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Mērcei Pagatavošana Sakumā izvāra mērci. Ber katliņā ogas, pievieno apelsīnu sulu, sarīvētu miziņu, cukuru un vāra apmēram 10 minūtes. Tad aukstā ūdenī izšķīdina cieti, pievieno ogu masai, pievieno medu, labi samaisa, noņem no uguns un atstāj dzesēties. Gatavo mīklu. Olas nedaudz sakuļ ar cukuru, pievieno miltus, sāli, pienu un samaisa mīklu. Uzkarsē pannu, lej nedaudz eļļas un cep zeltaini brūnas pankūkas. Pagatavo pildījumu. Biezpienam pievieno olu, cukuru, vaniļas cukuru, citronu sulu, sarīvētu miziņu un sablendē viendabīgu masu. Izceptajās pankūkās liek biezpiena pildījumu, sarullē un apcep pannā. Pasniedz ar melleņu mērci. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 686 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |