5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Pankūku receptes

Plānās pankūkas ar gaļas un rīsu pildījumu

Sastāvdaļas

Mīklai
piens - ½ l
novārīts ūdens - ½ l
3 olas
augu eļļa - 4 ēd.k.
milti - 2 glāzes
sāls - 1 tējk.
cukurs - 1 tējk.
dzēsta soda - ¼ tējk.

Pildījumam
cūkgaļa vai teļa gaļa
vārīti rīsi - nepilna glāze
sāls
melnie pipari

Pagatavošana

Gaļai pievieno lauru lapu, smaržīgos piparus un vāra mīkstu. Izmaļ gaļas mašīnā, pievieno garšvielas, izvārītus rīsus, nedaudz gaļas buljona (50 ml) un  samaisa viendabīgu masu.

Pagatavo pankūku mīklu. Pienam pievieno novārītu un atdzesētu ūdeni, olas, eļļu un samaisa.

Miltus sajauc ar sāli, cukuru, dzēstu sodu, pievieno piena masai un samaisa mīklu.

Cep pankūkas - no vienas puses zeltaini brūnas, otru pusi apcep pavisam nedaudz.

Liek uz izceptās puses pildījumu un saloka ''konvertiņu''.

Liek pannā un apcep zeltaini brūnas.

Lai labi garšo!

Kategorija: Pankūku receptes | Pievienoja: egro (09.08.2019)
Skatījumu skaits: 592 | Atslēgvārdi: Pankūku receptes | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0