Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Pankūku receptes |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Gaļai pievieno lauru lapu, smaržīgos piparus un vāra mīkstu. Izmaļ gaļas mašīnā, pievieno garšvielas, izvārītus rīsus, nedaudz gaļas buljona (50 ml) un samaisa viendabīgu masu. Pagatavo pankūku mīklu. Pienam pievieno novārītu un atdzesētu ūdeni, olas, eļļu un samaisa. Miltus sajauc ar sāli, cukuru, dzēstu sodu, pievieno piena masai un samaisa mīklu. Cep pankūkas - no vienas puses zeltaini brūnas, otru pusi apcep pavisam nedaudz. Liek uz izceptās puses pildījumu un saloka ''konvertiņu''. Liek pannā un apcep zeltaini brūnas. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 592 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |