Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Pīrādziņi, bulciņas, smalkmaizītes |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam brūnais cukurs pārkaisīšanai Pagatavošana Ābolus nomizo, izgriež serdes un sagriež nelielos gabaliņos. Lej pannā 2 ēdamkarotes eļļas, ber ābolus, pārkaisa ar cukuru, kanēli un apcep 3-4 minūtes. Biezpienam pievieno pienu, eļļu, cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Iesijā miltus, cepamo pulveri un samīca mīklu. Mīklu izrullē, apmēram 5 mm biezumā. Pārkaisa ar brūno cukuru un klāj ābolu pildījumu Sarullē ruleti un sagriež gabaliņos. Ietauko cepamo formu un kārto bulciņas. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30-35 minūtes, līdz bulciņas zeltaini brūnas. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 415 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |