Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Pīrādziņi, bulciņas, smalkmaizītes |
Ātri pagatavojamas biezpiena bulciņas, bez raudzēšanas
Sastāvdaļas biezpiens - 250 g Pagatavošana Biezpienu, olas, cukuru, vaniļas cukuru un sāli samaisa viendabīgā masā. Pievieno izmērcētas rozīnes. Iesijā miltus, cepamo pulveri un samīca mīkstu, lipīgu mīklu. Plātī klāj cepamo papīru un ietauko. Samitrina rokas un saveļ bulciņas, kārto plātī. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 190°C apmēram 12-15 minūtes. Tad plāti ar bulciņām izņem no cepeškrāsns, bulciņas pārziež ar pienu, uzber cukuru, cep vēl 3-5 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1088 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |