Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Pīrādziņi, bulciņas, smalkmaizītes |
Biezpiena cukurkonvertiņi
Sastāvdaļas biezpiens - 400 g Pagatavošana Sviestam pievieno 150 g cukura un saputo. Pievieno biezpienu un samaisa. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, pievieno biezpiena masai un samīca mīklu. Izrullē apmēram 3-5 mm biezu mīklas plāksni. Sagriež 8x8 cm kvadrātiņus. Katrā kvadrātiņā iekaisa cukuru. Savieno stūrīšus, lai veidojas konvertiņš, un viegli saspiež. Plātī klāj cepampapīru un kārto konvertiņus. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20-25 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 812 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |