Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Pīrādziņi, bulciņas, smalkmaizītes |
Biezpiena kēksiņi ar kabačiem
Sastāvdaļas milti - 230 g Pagatavošana Nomizo kabaci, sarīvē uz rupjās rīves. Pievieno nedaudz sāls un atstāj uz 10 minūtēm atsuloties. Tad notecina lieko sulu. Biezpienam pievieno krējumu un sablendē. Olas sakuļ ar olīveļļu, pievieno biezpiena masai, samaisa. Tad pievieno jogurtu, kabačus un samaisa. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un muskatriekstiem. Pievieno biezpiena masai un samaisa mīklu. Lej mīklu mazajās kēksiņu formiņās. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 25 minūtes. | |
Skatījumu skaits: 1047 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |