Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Pīrādziņi, bulciņas, smalkmaizītes |
Biezpiena pončiki multivārāmajā katlā
Sastāvdaļas biezpiens - 100 g Pagatavošana Biezpienam pievieno cukuru, sāli, olu un labi samaisa. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā biezpiena masā un samaisa mīklu. Darba virsmu pārkaisa ar miltiem. Mīklu sadala nelielās bumbiņās un saplacina. Liek viducī gabaliņu šokolādes, aizloka maliņas un saveļ bumbiņu. Lej multivārāmajā katlā eļļu, ieslēdz cepšanas režīmu uz 20 minūtēm. Tiklīdz eļļa sāk vārīties, liek pončikus un cep no abām pusēm zeltaini brūnus. Gatavos pončikus liek uz papīra salvetēm, lai notecētu liekā eļļa. Tad kārto traukā un pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 892 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |