Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Pīrādziņi, bulciņas, smalkmaizītes |
Sastāvdaļas biezpiens - 250 g auzu pārslas panēšanai - 1 glāze Pagatavošana Nomizo ābolus, izņem serdes, sagriež nelielos gabaliņos, pieber kanēli un sablendē. Biezpienam pievieno olu, cukuru, krējumu un sablendē. Sablendētos ābolus pievieno biezpiena masai un samaisa. Beigās iesijā kartupeļu cieti, mannā un samaisa mīklu. Šķīvī ber auzu pārslas, ar karoti liek mīklu, apviļā auzu pārslās un veido nelielus plācenīšus. Plātī klāj cepamo papīru, kārto biezpiena plācenīšus. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 25-30 minūtes, līdz zeltaini brūni. Izceptos pīrādziņus var pārliet ar izkausētu šokolādi, ir garšīgi arī tāpat. Gards brokastu kārums bez miltiem. Lai labi garšo | |
Skatījumu skaits: 868 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |